Förra veckan bakade jag även matmuffins fyllda med soltorkad tomat, strimlad kalkon och broccoli. Bra att ha en som mellanmål när jag kör runt i Trelleborg.
Grundreceptet ser ut som följande och kommer härifrån:
5 dl Vetemjöl
2.5 tsk Bakpulver
0.5 tsk Salt
3 st Ägg
0.5 dl Olivolja
3 dl Turkisk yoghurt Bara att blanda alla ingredienser och klicka ner i muffinsformar, lägg i fyllningen och klicka över mer smet. Det stod varken temperatur eller tid i receptet men jag tror jag slängde in dem på 175 grader i 15-20 min. Fyllningen går ju såklart att variera, bacon, rödlök fetaost låter ju som en god kombo tycker jag.
Såhär blev resultatet:
Kanske inte det vackraste man sett men ganska gott. |
Nu har jag pannkakor som ska gräddas sen måste jag nog se till att få i mig lite mat för sen är det dags att åka in till jobb.
Hej så länge!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar